به گزارش یزدفردا: معاون هماهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بازدید از یک مجتمع فولاد در اردکان اظهار داشت: با توجه به قرار گیری در هفته دفاع مقدس و به یاد شبهای عملیات به خط دفاع مقدم جبهه امروز که در تولید، صنعت و اقتصاد است آمدیم و اقدام به بازدید کردیم.
وی خاطرنشان کرد: صنایع خط مقدم نبرد ما با دشمن است، امروز صنتعگران، کارگران، کارآفرینان متعهدی که زیر بار تمام فشارهای تحریم قد خم نکردند و الگو شدند همانطوری که دفاع مقدس ما برای نسلهای آینده الگو شد.
معاون هماهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: نسل صنعتگرانی که بالغ بر ۱۲ سال بسیار سخت تحریم را ایستادند و مقاومت کردند، الگوهای ما در جهاد مقاومت هستند به همین دلیل ازآنها تقدیر و تشکر کرده و پیروزیهای بزرگی که کسب کردند را به آنها تبریک میگوییم.
نقدی بیان کرد: ما باید از این روحیه الهام بگیریم؛ در بسیاری از مواقع خطوط تولید این صنایع به صورت شبانه روز فعال است و این نشان دهنده فداکاریها و پشتیبانیهایی است که در سراسر کشور در این حوزه در حال رخ دادن است.
وی گفت: فعال بودن شبانه روزی این خطوط همه نشان گر زندگی، فعالیت و نشاط کشور است که به حمدالله با سرعت در حال پیشرفتن است.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

پنجشنبه 06,اوت,2026